понеделник, 23 януари 2017 г.

Малките аркани в Таро - мечове ( значение )

Асо мечове - Зараждаща се идея, яснота, комуникация. Желание за изясняване и решение на дадена ситуация / проблем.
2 мечове - Невъзможност да видим истината, блокаж, задънена улица. Понякога - умишлено затваряне на очите пред дадена ситуация / проблем.
3 мечове - Невъзможен избор, дилема. Разбито сърце. При любовни въпроси често значи, че са намесени повече от двама. Любовен триъгълник.
4 мечове - Изолация от света, усамотение, умора. Здравословни проблеми - както физически, така и психически. Нужда от лечение, почивка, възстановяване на силите.
5 мечове - Злоба, агресия, яд. Желание за мъст и реванш, натрупан гняв.
6 мечове - Заминаване, отпътуване. Оставяме нещо в миналото и продължаваме напред. Понякога - отлагане на развитието на дадена ситуация напред във времето. 
7 мечове - Търсим изход и разрешаване на конкретен проблем. Помощ от други. Може да значи и лъжа, измама, неискреност в поведението.
8 мечове - Тотален блокаж, чувстваме се като в затвор, притиснати до стената. Липса на възможност за действие, безизходица. В дадени съчетания - психически и здравословни проблеми.
9 мечове - Вътрешни терзания, притеснения, страхове. Болка, гузна съвест. 
10 мечове - Край на нещо. Ситуацията е стигнала дъното, не може да е по-зле. Оттук нататък - промяната е неизбежна. Положителното на картата е, че често е свързана с осъзнаване, макар и болезнено и предприемане на необходимите действия за промяна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар